Един от най-ефективните начини за реклама е да брандирате вашето транспортно средство било то автомобил, камион, бус и др. Ние ви предлагаме да използвате вашите лични или корпоративни автомобили освен като транспортно средство и за безплатна реклама на марката ви или на вашите продукти. Имате възможността да използвате целия автомобил или част от него като рекламен носител, в който инвестирате много малко само еднократно, а вашите послания да срещат погледите на хората години наред.

Изключително ефективно е да се използват автомобилите и всички превозни средства за реклама, като колкото повече пътувате, толкова повече хора виждат рекламата. Ние можем да предложим както изготвянето на уникална визия, така и изработката и монтажа на фолиото. Можете да избирате безброй цветове, текстури и варианти.

Външна реклама – светещи и несветещи табели, обемни букви, неонови реклами, светодиодни реклами, тотеми, билбордове, брандиране (автомобили, спирки, автобуси, бензиностанции). Те правят впечатление и успешно рекламират различни видове продукти. Всяка външна реклама въздейства на подсъзнателно ниво на потребителите, като помага да се запомни местоположение на обект, дадена промоция, утвърждава имиджа на брандовете или пък носи някакво послание.