fbpx

Винил, винилна мрежа

Винил, винилна мрежа

Винила остава един от най-употребяваните материали за изработката на приложения за външна реклама. В зависимост от грамажа, здравината и промазаността си винила намира приложение от печат на пана за билборди, мегаборди, трансперанти, табели, сенници, калкани, светещи кутии до брандиране на транспортни средства. В зависимост от приложението си винила може да бъде поставен върху рамка или закрепен директно за стена, като за захващане най-често се използват шити джобове или пробиване на отвори за поставяне на капси.

Нека не забравяме и светещите реклами, които се открояват нощем с ярките си цветове и имат денонощно рекламно въздействие. Атрактивно брандираният през нощта обект гарантира повишена посещаемост и през деня.

Винил за предно осветяване намиращ главно приложение в изработката на пана за вътрешна и външна реклама –  билборди и мегаборди, включително за сгради, фасади, калкани, транспаранти средства и др. Винилът е добре познат в рекламния бранш със своята гъвкавост и здравина. Благодарение на структурата си винила позволява запазване на формата си дори при широка температурна амплитуда.

 

Винил за задно осветяване. Използва се основно при билборди осветени отзад, както и за изработката на  светещи кутии за вътрешно и външно приложение.

Винилна мрежа, използваща се за покриване големи площи – сгради в ремонт или строеж, за закриване на скелета, за банери при вътрешни и външни условия. Произведена на принципа на винила, както се подразбира от името тъканта е с широки дупки. Основната идея на винилната мрежа е да пропуска въздушните струи.
art-ista

Comments are closed.
error: Съдържанието е защитено!!!